БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ски центарот Маврово денес започна да се подготвува за свеченото отворање. Топовите за вештачки снег денес се активираа и започнаа со заснежување на скијачките терени. Ова ќе биде голема можност и за нас битолчани кои на само 130 км. имаме можност да ги почуствуваме благодетите на зимата.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here