“Почитувани пријатели, љубители на скијањето и нашиот ски центар !!! После снегот кој во утринските часови и во текот на денот иако задоцнето ни пристигна, ние подготвени го дочекавме. Со сите расположливи сили, нашата механизација, новиот ратрак се на терен и ја подготвуваат патеката за скијање, патот и сите паркинзи се веќе чисти, во текот на денот ќе ве известиме за понатамошните наши активности.
Ве поздравуваме и ве очекуваме…☃️🎿🛷❄⛄!!!”

СТРЕЖЕВО СКИ ЦЕНТАР НИЖЕ ПОЛЕ