На 6-ти февруари, недела, ќе се одржи првиот настан “Сите на Пелистер”.

На тој ден планината ќе биде размрдана на две локации:

– DJ CHIKO (Игор Блажевски) на Сончевата тераса на Бегова со Hip&Rnb

– DJ BOC.A (Александар Боцевски) на платото пред Хот Бокс Копанки со хаус.

Прогнозата е дека ќе имаме убав и сончев ден, со многу снег и одлична атмосфера.

Затоа, се гледаме на КОПАНКИ!!!