Нашата компанија со 30-годишно искуство, над 30 брендови во својата палета и повеќе од 70 вработени го проширува својот тим 👨‍🏫 !!!

Бараме 🕵️‍♀️ тројца нови референти за продажба за следниве региони:

🔹 1 х референт за продажба на терен за североисточниот регион на земјава и тоа:
– Скопје – исток
– Куманово
– Кратово
– Крива Паланка

🔹 1 х референт за продажба на терен за северозападниот регион на земјава и тоа:
– Скопје – запад
– Тетово
– Гостивар
– Маврово

🔹 1 х референт за продажба на клучни клиенти со седиште во Скопје
———————————————————————————–
🔸Цели на работното место:
– Продажба кон купувачи од малопродажбата/големопродажбата во регионот/таргет групата.
– Зголемување на продажбата
– Реализација на поставените продажни таргети
– Обезбедување присуство на брендовите и артиклите на СИНПЕКС ДОО

🔸Основни одговорности:
– Продажба и наплата
– Остварување на теренски посети
– Развој на продажбата
– Договори со купувачи
– Управување со документација
– Изработка на извештаи
– Други задачи во склоп на работата

🔸Потребни квалификации:
– ССС / ВСС образование
– Задолжително познавање на Англиски јазик
– Задолжително познавање на MS Office
– Возачка дозвола (Б категорија)
– Искуството во продажба ќе се смета за предност

Одлични работни услови, фиксен и варијабилен дел на плата од остварени резултати, огромни можности за напредок…

Сите заинтересирани кои ги исполнуваат гореспоменатите критериуми да испратат професионална биографија на:

💻 електронска адреса: [email protected]
📞телефон за информации: 047/208-550