БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашиот битолчанец Пеце Ангелевски Пецката од реномираната битолска компанија Синпекс како подарок доби електричен скутер, за што тој сам и се пофали горд на донацијата од нашата битолска фирма:

Бескрајна благодарност до фирмата Синпекс. Се надевам дека ќе ми служи за посета на моите омилени дестинации. Скутерот ми е подарен уште од пред две недели, но дури сега ставив лепенки и решив да објавам… ни посочи Пецката во краток допис.

Синпекс е битолска компанија која егзистира уште од 1990 г. и е пример за сите општествено одговорни компании кои несебично донираат и помагаат за сите битолчани.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here