Како општествено одговорна компанија, во текот на нашето тридецениско постоење, секогаш сме поддржувале иницијативи и акции за зачувување и одржување на нашата животна средина, што пак представува предуслов за благосостојбата на секој граѓанин.

Затоа се вклучивме и несебично ja поддржавме и иницијативата на Interworks, “Дај свој придонес-засади дрво”.

Со поддршка во садници, но и човечки ресурси Синпекс ДОО ќе засади околу 200 нови дрвца, на различни локации низ Битола, со што ја помогне оваа племенита акција.

Синпекс Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here