Или по битолски “Шојма ново на Широк Сокак?”….

Офицерски со тарабите…

Нов дуќан Comodita за есцајг и постелнина. Локација поранешна позната пицерија Лео.

Нов бутик за женска гардероба Queen, на самиот ќош кај Камен Мост

Нова локација на детскиот бутик Teens, сега во близина на Камен Мост

Нова локација на бутик за женска гардероба Ivet, откаршија Цане Боксеро

Нов кафе бар Бариста, локација Паско Фурна

Нова локација и припрема за Duki Daso, bags & accessories, во близина на Магнолија.

Битолски е да се поддржуваме ❤️