Ниво Do It Yourself YouTube Видео на битолчанецот Дејан Киревски …

Не ги фрлајте старите тенџериња, некогаш може да ви се најдат за нешто интересно, еве погледнете што направи тој во ова креативно видео …

Доколку ви се допаѓа ова видео стиснете Like, share and SUBSCRIBE…

Mr.DK DIY