Традиционално по деветти пат и оваа година ќе се одржи настанот ШИРОК СОКАК ВО БЕЛО –
Бела ноќ во Битола. Оваа година фестивалот ќе се одржи на 23 и 24 август. За забавата да биде на
највисоко ниво ќе се погрижат „ВЛАТКО ЛОЗАНОСКИ И АКЦЕНТ.

Пред нив атмосферата ќе ја загреваат ДЈ Јошевски, ДЈ Љубиша, ДЈ Рикардо, Марко Логаут, Контру ДЈ.

За резервации можи да се обратите на 071 245-
995 или во КАФЕ ПОРТАЛ 1 на Широк Сокак.