Оваа 2018 година ШИРОК СОКАК ВО БЕЛО ќе биде две вечери. Првата вечер на 24.08.2018 г., петок, главна ѕвезда ќе биде Владо Јаневски, додека сабота на 25.08.2018 г. ќе биде грчкото хаус дуо Bang La Decks…

Битолчани подгответе се за две прекрасни бели ноќи исполнети со многу забава и музика која ќе ја поткрепат и домашни битолски ДЏ-и. Не заборавајте да си ги поканите на гости другарите и другарките од Прилеп, Охрид Кавадарци, Велес и др…