hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како што се приближуваше 19 часот така и се празнеше Широк Сокак…

Фотографиите се слободни за превземање и споделување

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here