БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Вака беше синоќа на Instagram live. Двајца прекрасни луѓе, две благородни суштества, ни ги разубавија минутите што ги поминуваме заедно во живо на инстаграм…Од тоа нивно изненадување зедовме повеќе светлина и позитива за овие денови во изолација … Ви благодарам мои прекрасни Северина и Кеба…❤️❤️

Калиопи

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here