БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ексклузивно и за прв пат, во Македонија, во Битола, беше одржан семинар за Инстинктивна самоодбрана за понежниот пол.

Grand – master Златко Неделковски, меѓународен експерт и инструктор за професионална и лична заштита ( самоодбрана ) го сподели своето знаење и искуство и им покажа на дамите како да се заштитат самите, но и како да избегнуваат опасност.

************************************

Извор Фејсбук фан страна Семинар за инстиктивна самоодбрана

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here