БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

После 8 месеци дружење со пианото седумгодишниот Јане Петровски е вистински виртуоз кој е сосема извесно дека ќе биди наследник на нашиот познат пијанист Симин Трпчевски, вели Слободан Димитров во неговата објава на групата СТАРИ БИТОЛЧАНИ.

Погледнете го видеото :

Поддршка и од нас Јане!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here