Во овој специфичен период, кога сите треба да бидеме одговорни, Интерворкс Едукативен Центар како општествено одговорна компанија нуди бесплатни онлајн курсеви.

Да го поминеме овој тежок период заедно и да научиме да програмираме и да дизајнираме.

Дознај повеќе на iwec.mk.