БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Избегајте од секојдневието!

Уживајте и забавувајте се со незаменливиот алтернативен бенд S.А.R.S. од Белград, Република Србија!

28.06.2018, четврток, од 22 часот.

ПОРТАЛ 2, Широк Сокак!

Резервирајте си навреме на 071 245 995

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here