Сара Ристеска е 20 годишната битолчанка која полека но сигурно запливува успешно во музичките води со препев на химната на битолчани “Ако одам во Битола” (музика и текст Петар Георгиев Калица) каде исто како нас “За Солуна и Стамбола, Битола не ја дава!”

Нашата поддршка ќе ѝ биде потребна бидејќи за скоро ќе земе учество на такмичењето на младите пејачки таленти во Звездите на Гранд, Р. Србија.

Уживајте во мелодичноста и нормално поддршка…