БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашите милозвучни битолчанки владејат со вториот круг од финалето на Balkan cover & talent. Тука е и Сандра Чанаковска која јавно до сите вас ја побара нашата поддршка:

До моите сограѓани битолчани. Вашата поддршка ми е значајна и би сакала да ме поддржите со еден лајк на овој линк ТУКА.

Ве поздравувам!..

Сандра Чанаковска.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here