Најдобрите модни дизајнери, декоратери, фотографи, фото студија, продавачи на накит, ресторани за свадби и сл. ќе бидат на едно место Банкет Сала на Хотел Епинал, на 12 и 13 Октовмри од 10 до 20 часот.

За информации за учество, обратете се на [email protected] или јавете се на 070 220 104.

Наскоро следува и листата на изложувачи.

Влезот за сите посетители е бесплатен. Ве очекуваат големи попусти и многу изненадувања!

Да ја прославиме љубовта заедно!