БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На задоволство на љубителите на книга во Битола, Македонската асоцијација на издавачи од денеска до 24.06.2018 г. на плоштад Магнолија организира саем на книга во Битола.
За време на саемот можат да се набават книги до 70 % попуст.
Повелете љубители искористете ја оваа убава можност.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here