БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Романтично запросување се случи на Пелистер денес пред новинарот на Тера ТВ, кога Ратко ја побара својата девојка Викторија за сопруга. На песната „Само да си вечно моја ти“ на Дуке Бојаџиев и Крсте Роџевски од познатиот филм „Танго до Балчак“, Ратко на Бегова чешма клекна пред својата девојка и ја побара за жена. Нивните пријатели веднаш после тоа пуштија црвени балони како знак на љубовта на Ратко и Викторија. Честитки од сите нас!

Извор Тера телевизија.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here