РК Пролет : РК Пелистер (17:14) 27:27

РК Пелистер : Васко Димитровски (3) , Чантурија Реваз (1) , Марко Кобетиќ (6) Никола Стоилевски (5) Стефан Дрогришки (4) Табангует Черубин (3) Костадин Петров , Борјан Маџовски (4) Стефан Апостоловски , Иван Димитровски (1) , Вук Перовиќ , Харис Плех , Милош Рајчиќ , Огњен Лековиќ , Никола Ивановски .

Тренер : Јошко Петковиќ
Асистент : Златко Велјановски
Клупски претставник : Златко Димитровски

Медицински лица : Владо Николовски и Јован Боглев.

Фотографија Димитар Петковски