Билетите по цена од 100 денари може да се купат во:
– билетарница на спортската сала „Боро Чурлевски„ пред почетокот на натпреварот
– БРОДЕРС ТОБАКО
– ДИМПО ТОБАКО
– На веб страницата www.kartieurofarm.mk

Можност за присуство имаат љубителите на ракометот со:
– вакцинален сертификат
– потврда за прележан ковид-19 во последните 45 дена, од денот на излегување од карантин.

Почеток 18.00 ч.