Ретки фотографии од влегувањето на Седмата Ударна бригада во Битола на 04-ти Ноември 1944 г., прошетката низ Широк Сокак и средба со битолчани…

Честит празник моја мила Битола!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here