БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Правила:

Секој зема онолку книги колку што донел. Откако ќе пристигнете ги оставате книгите на посебна маса за нив. Откако ќе се соберат доволен број на читатели, се пристапува кон книгите и секој си бира книга/жанр по желба. Нема да биде дозволено претходно разгледување на книгите. Доколку унапред сте договориле размена со некого, не ги ставајте конкретните книги на масата со книгите.

Пријатно дружење.

Се гледаме на 20 јуни во 18 и 30 ч. во Бар Чаршија, битолска стара чаршија…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here