РОТАРАКТ КЛУБ БИТОЛА И ЕУРОФАРМ

Со огромна чест и задоволство Ви го најавуваме еден од поголемите спортски настани во нашиот град –

“РАКОМЕТНА ХУМАНИТАРНА АУКЦИЈА” 🤾‍♂️

На 26.02.2020 година со почеток од 20:00 часот во ресторан Белведере – Битола, на прва аукција од ваков вид, ќе бидат изложени за продажба потпишани дресови од играчите на🍀 РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР🍀кои го направија нашиот град повторно дом на ракометот.

Сите собрани средства ќе бидат претворени во вредносни ваучери од аптеките на🔵ЕУРОФАРМ🔵 и ќе бидат донирани на социјално загрозени семејства.

БИТОЛА ПРЕКУ РАКОМЕТОТ ЌЕ ЈА ПОКАЖЕ ХУМАНАТА СТРАНА!