БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани,

Ве информираме дека утре, со промотивен ден, официјално започнува ски – сезоната во Ски – центарот „Копанки“.
Скијањето во текот на утрешниот ден е бесплатно за сите посетители, а Центарот ќе работи од 09 до 15 часот.

Повелете! Сите сте добредојдени!

СКИ ЦЕНТАР КОПАНКИ