БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Драги наши деца и родители, вашиот омилен театар Дел Арте повторно ве изненадува со најновата НОВОГОДИШНА театарска претстава за деца „РАБОТИЛНИЦАТА НА ДЕДО МРАЗ“, кoja ќе се одржи на 25 декември во 18:00 часот, Центар за култура голема сала.

Билети можете да си купите пред почетокот на претставата по цена од 150 денари или да си резервирате на нивната фејсбук страна ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here