Прогнозата точна за денес и Битола веќе е под снежна покривка од 10 см. Снегот моментално не се задржува на коловозот и ќе паѓа во текот на целиот ден сѐ до утре.Минималната температура ќе биде до – 5 степени. Уживајте во неговата чистина и белина. Според проценките ова нема да биде последниот снег. Доколку имаме нови информации навремено ќе бидат презентирани до вас.

Фотографии Гордана Аџиева-Михајловска