Прво место во класата МХ3 на трката во Забел, Старо Нагоричане за нашиот битолски мотокросист Зоран Каранфиловски Ќаме.

“Оваа трка беше добар тренинг и загревање за вториот дел од сезоната во БМУ Европскиот Шампионат на кој се наоѓам на 2 место во генерален пласман.

Голема благодарност до моите спонзори:

НОВОМАТИК
Астра Казино
АДМИРАЛ Казино
Здружение на Моторциклисти Ѓорги Стефановски Битола
Вулчо Прилеп
Мотул Македонија

Браво Ќаме👍