hdr

Во последниот ден од годината го отвараме нашиот ПРВ бутик, во Битола.
Во денот кога се посакува Среќна Нова Година, исполнета со многу ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, ЉУБОВ и БЕРИЌЕТ, ние ќе додадеме уште едно… Бидете УНИКАТНИ и ПРЕПОЗНАТЛИВИ облекувајќи се во моделите на ЈОХХ…

Ви посакуваме среќни и весели празници…