Од вештите раце на битолчанецот Дејан Киревски деновиве е произведен и пуштен во употреба првиот битолски Ski Bike ver. 2019 за крај како шлаг на убавата зимска сезона.

Погледнете како го направи и …

… неговиот прв спуст…

Браво ДК !!!