Одличен викенд за битолскиот мотокросист Зоран Каранфиловски Ќаме кој заврши со победа во двете возења на 4-тата трка од БМУ Европскиот Шампионат во Босна и Херцеговина.

И покрај тешките услови за натпревар поради обилните врнежи успеав да се снајдам и да се изборам за мојата прва победа од овај шампионат се надевам не и последна.

Голема благодарност до моите спонзори:

НОВОМАТИК

Астра Казино

Адмирал Казино

Конти Хидропласт

Здруѓение На Моторциклисти Ѓорги Стефановски Битола

Голема благодарност и до Мотоциклистичката Федерација на Македонија која ни ја обезбеди потребната документација за патување.

Честитки Ќаме👏👏👏