Почитувани,
Здружение за наука, култура и литература ,,ЗЛАТНО ПЕРО‘‘ Ве поканува на првата самостојна изложба на нивната членка Анета Бошевска која ќе се одржи на 14.02.2020 год. во ,,Магазата ‘‘ со почеток во 18.00 часот.


Анета Бошевска долги години боледува од Мултиплекс склероза, но болеста за неа не е пречка за таа успешно да твори.
На денот на љубовта, виното 14 февруари Ве покануваме да ги погледнете нејзините дела, додека средствата од продадените слики ќе бидат употребени за нејзинотo лекување.