Преставени се новите дресови на РК Еурофарм Пелистер на кои се на едната страна се наоѓа и амблемот на Општина Битола и на РК Пелистер. Ние постарите генерации го паметиме РК Пелистер во сина боја кога со Лемго ги постигна најголемите успеси во неговата кариера. Секој со негов вкус, но едно на сите да ни биде јасно за силна ракометна Битола ни треба силен РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР.

Аирлија нека ни е и само напред во нови победи!