Два концерти на Каролина Гочева во Битола, во Центарот за култура на 27 и 28 март, со почеток во 20 часот.

Во првиот дел ќе бидат изведени песните од новиот албум на Каролина, додека во вториот дел од концертот ќе бидат изведени најубавите песни од проектот „Македонско девојче“.

Влезниците по цена од 500 денари ќе бидат пуштени во продажба од среда, во 09 часот во Тобако „Brothers“, Т.А. Атлантис, Центро Трејд, Т.А. Тео травел, Т.А. Бела Роза 2 и ЈК Травел. Со секоја купена влезница, следува подарок- луксузно дигипак издание од албумот „Извор“.

Извор Тера ТВ