БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Драги наши, Празни Муабети се враќаат со нова офанзива хумор. Не пропуштајте ги новите видеа од најновото специјално издание. 🎉
➡ Секој четврток на нивниот YouTube канал.

За поубава година, да си подариме насмевки ☺

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here