БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес од страна на навивачката група на Полскиот лигаш Белхатов, на мечот против тимот на Сандјеца со големи букви беше напишано „Честитки Чкембари за влез во првата лига браќа“.
Ви благодариме браќа и поздрав од Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here