БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како што посочува и самиот битолчанец кој ни ги испрати фотографиите тие се направени во тајност со неговиот фотоапарат од локација на Широк Сокак каде привремено живееше. Овај настан беше забранет за фотографирање и досега во големата архива за Битола и Народниот Театар немаме сретнато ниту една.

Извор Битола стари фотографии

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here