БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Нинослав Јаковлевски и неговата девојка Елизабет Наупа Карта од Перу продолжуваат со запознавање на необичните места кои ги нуди нашиот град и неговата околина. Овој пат го посетија етно музејот кој се наоѓа во с. Крклино.

Претплатете се на нивниот YouTube канал Ninsky and Elly around the world и следете ги нивните авантури :

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here