Дефектот на водоводната мрежа беше во текот на вчерашниот ден на ул.Булевар 1-ви Мај во долниот дел кај Кланицата. Истиот од страна на екипите на битолски Водовод беше навремено саниран. Како изгледаше погледнете на следното видео: