Од неофицијални извори е добиено соопштение дека на 08.10.2019 г. е примено Решение од Министерството за Транспорт и врски кое е од 27.09.2019 г. и со кое по жалба од Здружението ПСК Пелистер се поништува решението од Општина Битола и се враќа во повторна постапка.

За официјални податоци се надеваме дека ќе добиеме во текот на денот.

Копанки за сите!

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Фотографија Магазин.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here