БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40
Снежниот бран донесе половина метар снег на највисокото работно место во Македонија каде моментално се наоѓа битолчанецот Стефан Петровски на извршување на неговата работна задача. На некои места околу Антена има и наноси кои достигнуваат до 3 метри снег.