БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По повод Денот на виното и вљубените сега имате можност да подарете убавина и да покажете дека сте заљубени. Локација 100 метри после бензиската Лукоил на излезот од Битола кон Прилеп.

Грин Гарден Центар во Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here