До крајот на месец ноември, Болница „Плодност“ следејќи ги светските трендови и одбележувајќи го ноември како месец на машкото здравје, на припадниците на посилниот пол им ја нуди можноста да направат спермограм по цена од 3500 денари, наместо редовната цена од 4500 денари.

Искористете ја оваа можност и направете спермограм по цена од 3500 денари до крајот на месец ноември.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here