БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пијан камен битолчанец се враќа дома и жената го пречекува на вратата одма со кавга:
– Кај си цела ноќ бе?… Знајш колку е сато?!…
– Дванајсе без пет…
– Седум сабајле е бе, матуф, седум!!!
– Добро мори а дванајсе без пет колку се а?

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here