БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес за време на натпреварот помеѓу РК ПЕЛИСТЕР и Металург навивачката група Млади бригадири достојно го прославија нивното петгодишно постоење.

Честитки од нас.

Фото и видео Димитар Петковски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here