Селекторот на У-17 селекцијата од битолскиот прволигаш ЖФК Топ Гол за овој квалификациски турнир повика пет фудбалерки од Битола и тоа Верица Колевска, Ана Нешковска, Ивана Ристевска, Андреа Миленковска и Теодора Јанковска.

Ова за ЖФК Топ Гол и Општина Битола е голема гордост, но и мотив и обврска да се продолжи со континуирана и стручна работа со млади категории.

Само напред девојки!