Сакате забава со деца во атмосфера како од новогодишна бајка?

Кога? На 21 декември од 18 часот, петок.

Каде? Околу најубавата елка во дворот на Хотел Шумски Фенери.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

За прв пат донаторски базар во прекрасна атмосфера околу големата убава Новогодишна елка на Хотел Шумски Фенери!

Ајде заедно да уживаме во вкусни колбаси и варено вино со супер музика, топло чајче и колачиња за вашите дечиња.

Ќе ве послужат младите скијорчиња и бордерчиња од Ски Клуб ПЕЛИСТЕР како благодарност. Собраните средства од базарот ќе бидат наменети во клубот за развој на скијањето и бордањето.

https://www.facebook.com/events/551932415232157/?ti=as

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here