Денес во Битола времето е чисто и сончево. Додека деновите бевме во едно големо море од смог и магла другите битолчани  најдоја најразлични начини од него да испливаат и да си поуживаат во благодетите на Пелистер и Баба планина, кој со пешачење и планинарење, кој со скијање и сноубординг. Сите ние можеме исто како нив денот нај убаво да си го поминеме. Се ни е тука до нас. Уживајте во фотографиите и видеото исто како да сте таму, благодарност до Стефан Петровски, Горан Петровски и Коче Мусуланов од “Шумски фенери” кој најверојатно ќе се скија до месец Мај и можете слободно да го побарате за друштво… 🙂